Een nieuwe, efficiënte manier van werken

Het Mediacentrum bundelt de kracht van verschillende technische kansen en biedt daarmee een nieuwe, efficiënte manier van werken voor uitgevers van huis-aan-huisbladen. Zo beschikken we over verschillende digitale automatiseringssystemen voor het inboeken van advertenties, het verwerken van allerhande administratie en een online redactie- advertentie- en opmaaksysteem. Bovendien werken we met een gewaardeerd administratie- en bezorgsysteem. Door middel van deze software volgen uitgevers van huis-aan-huisbladen de bezorging van hun product op de voet. Het systeem geeft inzicht voor zowel de verspreider als klant. Tevens verlopen betalingen aan de bezorgers via dit systeem en geeft het een helder inzicht in verdiensten.

Alle uitgevers die zich bij Het Mediacentrum aansluiten, kunnen gebruik maken van deze systemen. Doordat Het Mediacentrum zorg draagt voor het licentiebeheer, zijn de automatiseringskosten voor de aangesloten uitgevers minimaal. Tevens bieden wij ondersteuning en trainingen voor uw medewerkers om optimaal te werken met de verschillende systemen.

Uit ervaring weten we bij Het Mediacentrum dat het omschreven totaalpakket een hoop lucht geeft binnen organisaties en makkelijk is in te zetten. De verschillende programma's worden benaderbaar vanuit één digitaal platform waar alle medewerkers van uw uitgeverij dagelijks kunnen inloggen en de gewenste actie kunnen ondernemen.

Danny