Laat uw opmaak verzorgen

Uitgevers van huis-aan-huisbladen kunnen veel kosten besparen door de opmaak en productie van hun kranten onder te brengen bij Het Mediacentrum. De digitale creatie van (een deel van) uw huis-aan-huisblad(en), zal worden verzorgd door de centrale DTP-studio van Het Mediacentrum. Mede door de verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, zullen deze processen en werkzaamheden professioneler, sneller en efficiënter verlopen.

Uiteraard houdt u als uitgever zelf de regie in handen. U kunt ervoor kiezen om de gehele digitale productie van uw blad(en) bij Het Mediacentrum uit te besteden, maar ook alleen het zetten van (een deel van) de advertenties of de opmaak van enkele / alle redactie-pagina's is mogelijk. Bovendien kunnen we ook uw gehele krant inplannen en versturen naar de drukkerij.

Naast de opmaak en productie van uw kranten, kan Het Mediacentrum u uiteraard op veel meer vlakken van dienst zijn, bijvoorbeeld bij het opmaken en produceren van drukwerk voor uw klanten of het maken van websites.

Edwin