Totaalpakket voor alles wat met uitgeven te maken heeft

Het Mediacentrum biedt uitgevers van huis-aan-huisbladen een totaalpakket voor alles wat met uitgeven te maken heeft. Het concept bestaat grofweg uit ondersteuning op commercieel en redactioneel vlak, volledige verzorging van DTP werkzaamheden, administratie & facturatie en overige automatisering met het oog op bijvoorbeeld het inboeken van advertenties en de bezorging.

Verschillende technologische ontwikkelingen bieden uitgevers de mogelijkheid om kranten efficiënter te vervaardigen. Het Mediacentrum bundelt de kracht van die technische kansen en biedt daarmee een nieuwe, efficiënte manier van werken waarbij het lokale karakter van het huis-aan-huisblad en daarmee de drijvende kracht van een uitgeverij, behouden blijft. Zo ontzorgt Het Mediacentrum de uitgever op alle facetten van het vak.

Een samenwerking met Het Mediacentrum kent voor u als uitgever louter voordelen. Het werk verloopt sneller en efficiƫnter. Dit zorgt voor een kostenbesparing en meer tijd voor commerciele projecten. Dit zal er snel voor zorgen dat er uiteindelijk sprake is van een beter resultaat.

Het Mediacentrum is een gezamenlijk initiatief van Telstar Uitgeverij en Drukkerij De Jong / Janssen Pers. Daarmee is Het Mediacentrum voor iedere uitgever een waardevol strategisch partner die inzichten en kansen biedt met als doel een sterkere concurrentiepositie in de toekomst.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op  
Erhard