Een waardevol strategisch partner

Het Mediacentrum is een initiatief van Telstar Uitgeverij en heeft ten doel om voor iedere uitgever een waardevol strategisch partner te zijn. Het doel is daarbij om inzichten en kansen te bieden voor een sterkere concurrentiepositie in de toekomst.

Zo biedt Het Mediacentrum de mogelijkheid om te investeren in uw organisatie. Wanneer het gaat om een overname of uitbreiding, staan wij u met raad en daad bij. Wij verzorgen eventueel de financiering als strategische partner. Maak een nieuwe én gezonde start met de financiële dienstverlening van Het Mediacentrum.

Als strategisch partner kan Het Mediacentrum u desgewenst ook voorzien van professionele ondersteuning bij het reorganiseren of saneren van uw bedrijf.

Bedrijfsscan

Met veel ervaring, mensen op de juiste plaats en betrouwbare partners, is Het Mediacentrum in staat een gedegen scan te maken van uw bedrijf of organisatie. Wij garanderen na de scan een kostenreductie van minimaal 15 procent. Uiteraard geldt voorafgaand, tijdens en na de scan een geheimhoudingsplicht voor onze medewerkers en betrokkenen.

Erhard